Tesztelj együtt a SVS Pro Team csapatával!

A SVS Pro Team egy profi kerékpárcsapat, amely ismert a kiváló eredményeiről és a csapat tagjainak kiváló teljesítményéről. Azonban most egy kicsit másképp mutatkoznak be, ugyanis a kerékpáros eseményünkön túravezetőként vesznek részt.

A csapat kezdetek óta elsősorban a hegyikerékpár versenyzésre koncentrált, számos sikereket értek el beleértve olimpiai címeket, Magyar bajnoki és nemzetközi versenyeken is kiemelkedő helyen végeztek.

Az SVS Pro Team csapat tagjai rendkívül elkötelezettek a kerékpározás iránt, és bízunk benne, hogy a részvételük tovább erősíteni fogja az emberek érdeklődését a sport iránt. A csapatot jelenleg három versenyző – Borsos Benedek, Gergely Attila és Palumby Zsombor – alkotja, a csapat koordinálásáért Bogár Gábor felel a kezdetektől, aki nem mellesleg maga is kiemelkedő szereplője a hazai hegyikerékpár sportnak.


Az eseményünkre a kerékpározás szerelmeseit várjuk, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak, és szeretnék élvezni a szabadban töltött időt. Az SVS Pro Team szakértelme és tapasztalata pedig azért van jelen, hogy az eseményünket még különlegesebbé tegye.

Regisztrálj még ma!


Az eseményre való regisztráció elérhető az alábbi gombra kattintva. Várjuk mindenki jelentkezését, és reméljük, hogy az esemény nagyszerű lehetőség lesz az emberek számára, hogy élvezzék a kerékpározás élményét, és találkozzanak a SVS Pro Team csapatával, akik nagyszerű inspirációt jelenthetnek mindannyiunk számára.