Tesztelj együtt Benkó Barbival!

Sokan várják a hírt, de most végre hivatalos: Benkó Barbara, Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb kerékpárosa is részt vesz majd rendezvényünkön, ráadásul egy kerékpártúra vezetőjeként! 


Barbi Magyarország egyik legtehetségesebb kerékpárosa, aki országúti- és hegyikerékpározásban is ért el kimagasló sikereket. Az évek során számos hazai és nemzetközi versenyen is felállhatott a dobogó legfelső fokára. Emellett részt vett többek között az olimpián is.


Barbi sikerei hatalmas hatással voltak a magyar kerékpársportra, és ő maga példaképként szolgált a fiatalabb generáció számára.


Barbi óriási tapasztalattal és tudással rendelkezik a kerékpársport területén, így garantáltan izgalmas és érdekes túrát vezet majd. Az útvonalon keresztül olyan élményben lesz részünk, amit máshol nem tapasztalhatunk meg. Ráadásul a részvétel sem igényel különleges felkészülést, hiszen a teszt kerékpárok java részt e-bike lesz, így mindenki kényelmesen tudja tartani a tempót.

Regisztrálj még ma!

Ha szeretnél egy izgalmas, élményekkel teli kerékpártúrán részt venni, és szeretnél megismerni egy igazi magyar sportikont közelről, akkor ne hagyd ki ezt az alkalmat!


Az eseményre való regisztráció elérhető az alábbi gombra kattintva. Várjuk mindenki jelentkezését, és reméljük, hogy az esemény nagyszerű lehetőség lesz az emberek számára, hogy élvezzék a kerékpározás élményét, és találkozzanak Barbival, aki nagyszerű inspiráció lehet mindannyiunk számára.