Tesztelj együtt Buruczki Szilárddal!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Buruczki Szilárd kerékpáros is csatlakozott a rendezvényünkhöz, és túravezetőként segíti a kerékpárosokat a túrák során. Buruczki Szilárd egy nagyon elismert és sikeres magyar kerékpáros, aki a sportágban elért kiemelkedő eredményei miatt széles körben ismert.

Szilárd a hegyikerékpáros karrierjét 13 éves korában kezdte és sorra óriási sikereket ért el, amelyről a 18 Magyar Bajnoki cím és számtalan Magyar Kupa futam győzelem árulkodik. Szilárd jelenléte a rendezvényünkön nagy lehetőséget kínál a kerékpározás iránt érdeklődőknek arra, hogy jobban megismerjék a sportágat és a kerékpározás világát.

A rendezvényünkön Szilárd egy túra vezetésével segít, amely során a résztvevők élvezhetik a kerékpározás örömeit, kikapcsolódhatnak a szabadban és megcsodálhatják a környéket. Emellett túravezetőként Buruczki Szilárd nagy figyelmet fordít a biztonságra, így minden résztvevő biztos lehet abban, hogy a túra során biztonságos és élvezetes élményben lesz része.

Regisztrálj még ma!


Az eseményre való regisztráció elérhető az alábbi gombra kattintva. Várjuk mindenki jelentkezését, és reméljük, hogy az esemény nagyszerű lehetőség lesz az emberek számára, hogy élvezzék a kerékpározás élményét, és találkozzanak Buruczki Szilárddal, aki nagyszerű inspirációt jelenthetnek mindannyiunk számára.