Tesztelj együtt Faldum Gáborral!

Nagyszerű hír! Faldum Gábor, aki nem csak kiváló sportoló, de a kerékpáros közösség egyik meghatározó személyisége is, részt vesz rendezvényünkön, ráadásul egy kerékpártúra vezetőjeként.

A bajai születésű triatlonista számos sikert tudhat a háta mögött. Pályafutását hét éves korában kezdte és azóta is rengeteg bajnokságon vett részt, amelyeken kiemelkedő sikereket ért el. Nem is csoda, hogy ő kapta több ízben „Az év magyar triatlonosa” elismerést. Gábor csatlakozása minden résztvevőnek fantasztikus lehetőséget kínál, hogy együtt tekerjenek egy olyan személlyel, aki nem csak élvonalbeli kerékpáros, de kiváló motivátor is.

Gábor részvétele a rendezvényünkön nemcsak a kerékpárosok számára lesz fontos, de azok számára is, akik szeretnének megismerni egy olyan embert, aki szenvedélyesen szereti a kerékpározást, és akinek hihetetlen élményei vannak ezen a területen.

Összességében tehát, nagyon boldogok vagyunk, hogy Gábor csatlakozik hozzánk túravezetőként, és nagyon várjuk már, hogy a résztvevőkkel együtt élvezhessük a kerékpározás élményét.

Regisztrálj még ma!

Ha szeretnél egy izgalmas, élményekkel teli kerékpártúrán részt venni, és szeretnél megismerni egy igazi magyar sportikont közelről, akkor ne hagyd ki ezt az alkalmat!


Az eseményre való regisztráció elérhető az alábbi gombra kattintva. Várjuk mindenki jelentkezését, és reméljük, hogy az esemény nagyszerű lehetőség lesz az emberek számára, hogy élvezzék a kerékpározás élményét, és találkozzanak Gáborral, aki nagyszerű inspiráció lehet mindannyiunk számára.